• Dosering

  Du häller pulvret, tre små skopor (skopa finns i burken), i ett torrt glas, fyller på med vatten, låter det brusa klart och dricker den sedan inom 10-15 minuter.

  Såvida du inte valt Restorate i portionspåse, då är det precis som det låter en påse per portion 😉

 • Restoratepåsar.jpg

  Med smak av citrus.

  RestorateExotic.jpg

   Med exotisk smak.

 • Restorate

  Sova-gott-drinken! (Gottigottgott)

  Det är i den här drycken du får alla mineraler och spårämnen du behöver. Dessutom får du en D-vitaminboost utan dess like, och utan D-vitamin i kroppen kan du inte ta upp några mineraler.

  Denna tar du 30-60 min innan du ska lägga dig för kvällen, eller, om du har skiftjobb så tar du den när du har din natt.

  När kroppen tar upp mineralerna påverkar det framför allt nervsystemet så att det blir lugnare, med andra ord så får du lättare att somna och när du väl somnat får du också längre djupsömn än du brukar ha.

  Restoraten basar kroppen, jahadu, och vad i hela världen betyder det?

  Jag får börja förklaringen med att de allra flesta av oss är försurade i kroppen, dvs har för lågt pH-värde. Detta gör att allt flyger på en, man hinner inte bli av med den ena förkylningen innan den andra står på kö eller någon magsjuka eller ... tja ... vad som helst.

  Virus och bakterier mm trivs i sur miljö så det är ju kalasbra att hitta en sur kropp att belägra.

  En sur kropp förbränner heller inte fett, också något att tänka på om det är så att man vill justera vikten. I så fall kan man ta en dagsdos Restorate 15-20 minuter efter varje måltid.

  Så, japp, Restorate basar kroppen, dvs normaliserar ditt pH-värde så att du allt mer sällan "drar på dig" förkylningar mm.

  Den gör också så att du får bättre hud, hår, naglar och skelett. 

  Har du ansträngt dig fysiskt på något sätt kan du ta en extra portion 30-45 minuter efter träningen för att ta hand om mjölksyran som bildats. Du får då ingen eller förhållandevis väldigt lite träningsvärk. Återhämtningen går alltså betydligt snabbare och du drar inte på dig skador lika lätt.

  Så, med extra Activize inför och under träning orkar du träna både längre och hårdare, och med extra Restorate efter, får du den optimala återhämtningen.