•      

 • ProShape® (Amino)

 • ProShape Amino

  Ett absolut måste för alla som utövar Någon Form av idrott.

  Egentligen ett absolut måste för alla!

  Att man blir mer och mer krokig ju äldre man blir beror i de flesta fall av att musklerna inte orkar hålla upp skelettet. ProShape Amino hjälper alltså kroppen med att bevara muskulaturen och att även ge de bästa förutsättningarna om du idrottar eller är muskelbyggare.

  Dagsdosen är 6 kapslar som du kan ta direkt på morgonen tillsammans med morgondrinken. Är du en tränande/aktiv person kan du ta minst tre kapslar före träning och tre efter träningen.

  Alltså, beroende på hur hårt du tränar räcker kanske inte den normala dagsdosen, muskelbyggare på elitnivå t ex kan ta tre eller fler gånger så mycket per dag de tränar.

 • Min erfarenhet

  Sedan jag började med ProShape Amino har jag inte haft några problem alls med min vänstra axel.

  För rätt många år sedan nu fick jag en slemsäcksinflammation i axeln. Jag hade haft ett längre dansuppehåll, och eftersom det är den enda träning min kropp får, blev muskulaturen runt axeln förslappad och orkade inte hålla ihop axelleden. Påföljden blev att slemsäcken kom i kläm gång efter gång och blev till slut inflammerad.

  Armen blev 100% obrukbar med fruktansvärda smärtor vid minsta försök att lyfta armen av egen kraft, jag fick ta den andra handen till hjälp för att flytta den.

  Sedan jag började med ProShape Amino har jag inte haft några problem alls med mina axlar trots, fortfarande, väldigt lite träning.