• DETOX14 är en grundlig "städning" av kroppens alla celler. 

  • DETOX14 ger kroppen optimala förutsättningar att må bra. 

  • DETOX14 är ett välutvecklat och beprövat livsstilsprogram. 

  • Genom DETOX14 får du ta del av gratis konsultation och rådgivning genom hela processen. 

  • Med DETOX14 har du äntligen möjligheten att nå din drömvikt.
 • Får man äta vanlig mat när man genomför DETOX14?

  Ja visst, får du det! Fyra goda, enkla och nyttiga måltider om dagen ingår i Livsstilsprogrammet.

 • Detox14 Livsstilsprogram på bara 28 dagar

  Ett effektivt och sammansatt livsstilsprogram - för optimal hälsa och vikt!

  Du har säkert hört uttrycket "Du är vad du äter!" Men har du någonsin reflekterat över vad det egentligen innebär? Genom den vardag många lever idag, blir sjukdomar och ohälsa allt vanligare. Ska vi verkligen ha det så?

  DETOX14 är ett livsstilsprogram där innehållet är noggrant utformad för att få en så effektiv, snabb och säker livsstilsförändring som möjligt. 

  Människans kropp är uppbygg av ca 70 000 miljarder celler och dem kräver hälsosam och näringsfylld kost för att kunna generera energi. 

  Om du vill du hitta en livsstil där du äntligen kan hålla vikten och må bra, så är DETOX14 konceptet för dig!

  Med DETOX14 kan du få en viktminskning på cirka 5-12 kg efter de första 4 veckorna. Detta är det mest effektiva, säkra och hållbara konceptet på marknaden för en hälsosam viktnedgång utan hunger och sötsug. Även om du är nöjd med din vikt eller önskar gå upp i vikt är DETOX14 metoden för dig, för att uppnå en kropp i balans.

 • Renar på djupet

  DETOX14 är en helt unik detox som verkligen renar kroppen på djupet. Detoxen, samt näringen du tillsätter, går direkt ut till cellerna. Upptaget av näringen är näst intill 100% oavsett ålder, kön eller kroppsliga förutsättningar (sjukdomar, krämpor, dåligt fungerande mage/tarm). 

  Vad innebär det för dig?

  När cellerna blir renade från slaggämnen som olika gifter, toxiner och tungmetaller, ges ett större utrymme för bra och välgörande näring att ta plats.

  Cellerna omvandlar den goda näringen till energi, som i sin tur gör att du kommer känna dig mer energifylld, och att kroppen fungerar bättre på alla sätt! 

  I traditionella viktminskningsdieter är det vanligt att både vätska och muskelmassa försvinner, medan bukfettet stannar kvar. Med DETOX14 sker motsatsen. Med proteinrika livsmedel och aminosyror försvinner bukfettet, medan muskelmassan kvarstår. Du får en optimal förbränning också utan träning. Detta bidrar även till en optimal förbränning efter programmet.

  Med DETOX14 ges du möjlighet att uppnå optimal hälsa och välmående. Varför inte köra DETOX14 tillsammans med dina nära och kära och motivera varandra att göra det bästa för er hälsa! Ju fler - desto roligare!

  DETOX14 rekommenderas från 12 år.

  Efter att ha genomfört DETOX14 rekommenderas att fortsätta med näringstillskotten för att bibehålla ett optimalt välmående och sin nyvunna goda hälsa.

 • Vad ingår i Detox14?

  Du får:

   

  Enkelt och effektivt kostschema.

  Tips på nyttiga och goda måltider.

  Högkvalitativa näringstillskott.

  Stadig hjälp i form av coachning.

  Tillgång till Facebook-grupp där frågor och tips ges och besvaras.

  Hållbara resultat!

  Frivilliga utbildningar.

  Intressanta föreläsningar och träffar.

  Jobbmöjligheter.

   

  Bättre än så här kan det inte bli!

 • Några resultat

  Detox14-1.jpg
 • Detox14-2.jpg
 • Detox14-3.jpg
 • Detox14-4.jpg