• Dosering

  Du börjar alltså din dag med att ta morgondrinken bestående av en påse Basics tillsammans med 3 skopor Activize (i samma glas), såvida du inte valt PowerCocktail där dagsdosen av båda är i samma påse.

 • Basics.jpg

 • Basics

  Här får du lösliga och ickelösliga fibrer som städar upp i ditt tarmsystem, som kan liknas vid ditt rotsystem precis som för ett träd. Har du ett friskt tarmsystem så har du också ett starkt immunförsvar.

  Enzymer som hjälper till att bryta ner maten du äter så att du får möjlighet att ta upp ännu mer av den näring som ändå finns i.

  Goda tarmbakterier som hjälper kroppen läka sig själv när väl fibrerna städat rent så bakterierna kommer åt.

  Antioxidanter, dvs vitaminer, som hjälper till med att neutralisera de fria radikalerna, något som de allra flesta har för många av. Har man för många fria radikaler kan de fräta hål/skada cellväggarna, och det kan aldrig leda till något gott. 

  Jag har genom åren fått lära mig att huvudvärk, hudproblem och allergier beror på att du har en trasig tarm som läcker tillbaka gifter och slaggprodukter in i kroppen, något som egentligen skulle ha hamnat i toaletten. Jaa, någonstans måste ju kroppen göra sig av med detta och eftersom det inte fungerade den naturliga vägen får den söka en annan lösning, på vägen där upplever vi diverse problem som sagt.

  Basics finns numera bara i portionspåsar eftersom företaget då kan garantera att det är samma mängd av allting, framför allt av curcumin (från gurkmejan), som är det senaste tillskottet, i varje portion.

  Varför före frukost?

  Eftersom näringen i drinken är vattenlöslig uppfattar kroppen det som vatten och skickar det snabbt som ögat rakt genom magsäcken. Skulle det ligga mat som ska brytas ner i magsäcken, bromsas även drinken upp av det och du får därmed ingalunda något upptag på 95-98% och heller inte de resultat du annars skulle få.

 • *GURKMEJA i ökad dos – gurkmeja och curcumin absorberas dåligt i mag-/tarmkanalen, vilket gör att man vanligtvis behöver mycket stora doser (och samtidigt intag av pipirin från svartpeppar) för effekt. Detta har forskarteamet bakom FitLineprodukterna lyckats lösa så att vi har ett 4500% (45 ggr) ökat upptag av gurkmejan i Basics.

  *REUTERI, mjölksyrakultur – har kliniskt bevisad effekt mot Helicobacter pylori (”magsårsbakterien”), mot akut- och antibiotikaassocierad diarré, för munhälsa (återfinns i saliv), för spädbarns maghälsa (återfinns i bröstmjölk) och mycket mer.