• Bildresultat för bindvävsmassage

 • Bildresultat för vattenglas

 • Bindvävsmassage

  Bindvävsmassage är en behandling som ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningarna i kroppen. Den hjälper musklerna att slappna av, lindrar muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och svullnader.

  Eftersom förtätad bindväv och dålig blodcirkulation är en av orsakerna bakom celluliter så behandlas även det framgångsrikt genom bindvävsmassage.

  Behandlingen anpassas alltid efter dina behov beroende på vilka besvär du har, hur tight din bindväv sitter och var du har din smärttröskel. Endast kvinnor får celluliter men bindvävsmassage passar lika bra för män som behöver en ökad cirkulation och borttransport av slaggprodukter från kroppen.

  Listan över besvär som lindras eller helt försvinner är väldigt lång. Bindvävsmassage är t ex perfekt för dig som har fibromyalgi. En behandling kan då sträcka sig över 2-4 tillfällen beroende på hur ont du har. Ett enastående komplement är även Fitline.

  De flesta brukar känna en förbättring redan efter en behandling men för att få full effekt bör man räkna med minst tre behandlingar, optimalt inom en vecka.

  Väldigt många har haft negativa upplevelser av att få bindvävsmassage, det kan det finnas olika anledningar till, men det man kan ha i bakhuvudet är att det är OK med gott-ont, ont-ont är aldrig ok.

  Behandlingen sker på hud, utan olja.

  Att tänka på:
  Ta av smycken som finns i området som ska masseras.

 • 525 kr

  Max 30 minuter