• FitLine

  Vill du ha en bra mage?
  Vill du bli piggare?
  Vill du sova bättre?
  Vill du få bättre resultat av din träning?
  Kanske till och med ett bättre immunförsvar?

  Hur bra tillåter du dig själv att bli?
  Varför inte ge dig själv chansen att bli så besvärsfri som möjligt!?

  Vågar jag påstå att FitLine är världens bästa kosttillskott?
  Med företagets världspatent på NTC-tekniken, vilket innebär 95-98% garanterat näringsupptag på cellnivå inom 5-12 minuter, tror jag på fullt allvar att svaret på min fråga är "Ja".

  Varför började jag dricka FitLine?
  Jag har jobbat med och själv använt mig av olika kosttillskott sedan mitten av 1970-talet och de produkter jag precis använde mig av skulle dra sig tillbaka från Sverige, så, jag var tvungen att hitta något nytt.

  I samma veva föreslog en väninna att jag skulle testa något som heter FitLine och som kommer från Tyskland, och Tyskland visste jag ju sedan långt tidigare, är världsledande inom området, tillsammans med Schweiz.

  Så, jag slog till och började dricka FitLine i augusti 2008. I alla år som jag tagit diverse kosttillskott har jag inte kunnat konstatera några som helst revolutionerande effekter mer än att jag extremt sällan blev sjuk och när jag väl blev det så gick det över fort, och självklart var det positivt.

  Faktum är att jag inte märkte av någonting, de var de första preparaten någonsin som smakade gott så det var inga som helst problem att kravla sig upp på morgonen och ta morgondrinken, lika enkelt var det att dricka kvällsdrinken, så goda så jag bara längtade tills det var dags att dricka dom.

  I april/maj 2009 märkte jag en skillnad, en Enormt Stor Skillnad För Första Gången Sedan Tonåren! Jag var inte allergisk mot björkpollen!!!!!!!! Hallååå!!!! Vad är det som har hänt??!?!?? Jag borde ha nyst huvet av mig så jag blev svimfärdig, som jag brukade.

  Nu har jag fått lära mig att allergiska besvär, huvudvärk och hudproblem beror på att man har ett läckande tarmsystem. Jag hade verkligen ingen aning om vare sig att att det kunde bero på en sådan sak eller att jag hade det. Jag fick också lära mig att det framför allt berodde på morgondrinken att min kropp kunnat/orkat läka mitt tarmsystem och att jag därmed blev av med mina pollenallergier.

  Året efter på hösten kom jag plötsligt att tänka på att jag ... ju faktiskt hade klippt gräset hela sommaren ... och jag hade inte nyst en enda gång!!! Yippiiiii smiling-1

  Allt eftersom har alla mina pollenallergier, matallergier, eksem och astma försvunnit, allt tack vare att min kropp fått i sig näring som är den här planetens mest lättupptagliga och som alltså hjälpt min kropp hjälpa sig själv.

  Allt är vattenlösligt och absolut omöjligt att överdosera, det kroppen inte vill ha kissar man ut helt enkelt. Upptaget är så enormt stort som 95-98% inom 5-12 minuter .... japp, det står faktiskt "minuter" och inte timmar vilket är hur det funkar med allt annat, även det vi äter eller hur?

  FitLine i sig gör absolut ingenting ... var du med på den?

  FitLine är näring i en form som kroppen kan tillgodogöra sig på "nolltid" vilket blir hjälp till självhjälp, dvs kroppens egna självläkningssystem orkar dra igång igen, så, det som händer i din kropp när den får tillräckligt med näring tack vare FitLine, är att den jobbar för att bli frisk, vilket man själv uppfattar som att man "blir av med" diverse problem/sjukdomar.

  Jaa, detta var vad som hände i MIN kropp.
  Hur mycket skulle DU tycka det vore värt att bli av med DINA problem?

  Å andra sidan, du kanske inte har några problem idag OCH VILL FORTSÄTTA SÅ!?

  Hur lång tid tar det?
  Tyvärr går det inte att säga hur lång tid det tar innan du märker något. I mitt fall tog det ju nånstans mellan 8-9 månader, min lillebror märkte skillnad på tre dagar! Många gånger kan det faktiskt vara så att din omgivning märker skillnad på dig innan du själv gör det. Du har "plötsligt" fått en helt annan attityd, betydligt mer positiv, du är gladare och trevligare att umgås med.

  Vi byter ut ca 50 miljoner celler varje sekund, och med tanke på att vi har ca 70.000 miljarder celler tar det ju en stund att byta ut alla så att vi successivt kan känna av förbättringen.

  Vi är enskilda individer med olika bakgrund, gener och förutsättningar så det finns inte två kroppar på denna planet som har samma utgångsläge. Därför måste man ge kroppen en chans att jobba på problemet. Har du till exempel haft ett problem i 10-30 år eller mer så försvinner inte det på några månader ... hur gärna man än vill.

  Det kanske till och med tar tre månader för att över huvud taget väcka upp självläknings-systemet! Jaa, under den tiden kan du till och med bli tröttare än vanligt och få en "förstaförsämring" på grund av att kroppen faktiskt jobbar med något den inte orkat med/kunnat/haft material till att göra tidigare. Att tänka på i det läget är att det är positivt att man är trött, lite paradoxalt, men ändå, det betyder ju faktiskt att din kropp har börjat städa ur och läka, din kropp fungerar!


  Kontakta mig för mer information och om hur du kan få minimum 20% rabatt på hela sortimentet.

 • Välkommen att kontakta mig
  när du vill veta mer, och självklart hjälper jag dig komma igång ... och du ... coaching ingår.

  Du går in här för att registrera dig och beställa ditt abonnemang (och få 20% rabatt på övriga sortimentet).

  Vill du INTE registrera dig kan du gå in här och göra din beställning wink

 • Tillhör du redan mitt team?

  Registrera dig uppe till höger, då får du tillgång till mer material och blanketter.

 • Vill du boka ett privat webinar?

  Du deltar alltså helt gratis via din dator, platta/padda eller androidmobil, med andra ord kan du befinna dig var som helst i världen wink

  Titta i kalendern på förstasidan (klicka på prästkragarna för att komma dit) när jag är ledig, sen är det bara att du hör av dig till mig och så spikar vi en tid som funkar för alla inblandade. Dagtid kan jag än så länge bara på helger/röda dagar.

  Du kan ha gäster bredvid dig som tittar på samma skärm som du, eller så är dina gäster spridda runt om i Sverige och/eller övriga världen, och vi tar den tid vi behöver och vill ha för information, frågor och svar.

  Ps. Jag kan ta det på engelska om behov av det finns. wink

 • Business


  Kosttillskott


  Hudvård