• Roll-on-deodorant -- 124 kr (ev frakt tillkommer)

  Silver Deo är den perfekta deodoranten för kvinnor och män som föredrar en ren och naturlig deodorant utan parfym och överflödiga tillsatser. Utan Parabener, Alkohol, Aluminium, Parfym/eteriska oljor och Färgämnen. Den är en närproducerad oparfymerad deodorant med ingredienser från naturen.

  Vår deodorant är hudvänlig och baserad på naturliga ingredienser som ger ett effektivt skydd mot dålig lukt under dagen.

  Eftersom den innehåller Kolloidalt Silver, som dödar bakterier, virus, encelliga parasiter och svamp, känner du dig fräsch länge.

 • Deodorantstick -- 98 kr (ev frakt tillkommer)

  Skonsam och effektiv deo som håller dig fräsch länge. Kladdar inte, och har en mild doft som passar både honom och henne.

  När temperaturen och tempot stiger under dagen känns det tryggt att kunna känna sig lika fräsch som när man gick hemifrån på morgonen. Aloe Ever-Shield Deodorant ger ett effektivt skydd mot dålig lukt.

  Eftersom den innehåller hudvårdande Aloe vera kan den appliceras direkt efter tvätt, rakning och vaxning utan att det svider på huden. Tack vare sin form – praktiskt stick – och konsistens är Aloe Ever-Shield lätt att applicera. Den har en mild doft och ger inga fläckar på kläderna. Aloe Ever-Shield innehåller inte aluminiumklorid.

  Applicera dagligen för en ren och fräsch känsla.

  • Effektiv deodorant
  • Hudvårdande
  • Innehåller inte aluminiumklorid