•       

 • FitLine D-Drink

 • D-Drink

  En detox du bara måste prova!

  Vi har sedan 2017 en helt ny detox i Sverige och efterfrågan är konstant stor då produkten är helt unik med sina utrensande funktioner.

  Det är en 14-dagars detoxkur som rensar kroppen och levern från gifter, slagg, tungmetaller mm. Du tar den före Basics-/Activizedrinken (alternativt PowerCocktailen) på morgonen innan frukost och äter sedan som vanligt och så rent du kan i 14 dagar. Två-fyra ggr/år räcker att köra D-Drink.

  Alla kan använda dem dock ej barn under 12 år, gravida eller ammande kvinnor. Resultaten kan variera på hur mycket ”skräp” som finns lagrat i kroppen och många får tömma magen många gånger och en del kissar väldigt mycket. Men det är vår kropps sätt att rensa ut, så, att städa på insidan är inte fel.

  Så här gör du för att få bort gifter ur kroppen med D-Drink

  D-Drink är ämnad till att avlasta och stödja alla kroppens utrensande organ.

  Den hjälper till att ”tömma” kroppens organsystem på toxiner: tex mikroplastämnen från hushållsartiklar, hygienprodukter, tvättmedel, toxiner från färgen i textilier – med andra ord allt som klassas som miljögifter. Vidare kan vi vinka glatt goodbye till rester från bekämpningsmedel, läkemedelsrester, alla möjliga tillsatser i livsmedel och alla möjliga slaggprodukter som kroppen vill bli av med.

  5 målfokusområden som D-drink inriktar sig på är;

   --> Immunförsvaret
   --> Mage och tarm
   --> Lever
   --> Njurar
   --> Hud

  Alla ämnen jobbar i synergi med varandra för att tillsammans rensa ut toxiner i kroppen.

  Innehåll:
  Spirulina 💚 Chlorella 💚 Gurkmeja 💚 Nässla 💚 Broccoli 💚 Kronärtskocka 💚 Mariatistel 💚 Ramslök 💚 Zink 💚 Krom 💚 Molybden 💚 Selen 💚 Kolin 💚 Ayurvediska örter 💚 Ingefära 💚 NTC 💚 14-dagarskur 💚